heidi.poti@hyvinvoinninportaat.fi / 044 738 4100

Asiakaskokemuksia

Olin jo pitkään halunnut olla paremmassa kunnossa...

Olin jo pitkään halunnut olla paremmassa kunnossa ja ennen kaikkea viihtyä omassa kehossani. Syksyllä 2017 päätin viimein tarttua härkää sarvista ja otin yhteyttä Heidi Potiin. Otin ensin lyhyemmän 6 ohjauskerran paketin, koska minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisista valmennuksista. Oma saliohjelmani on ollut aloitukseen sopivan haastava, sellainen mikä pakottaa oikeasti keskittymään siihen mitä on tekemässä. Olen oppinut treenien ja ohjauksen kautta oikeat liiketekniikat, jotta voin treenata turvallisesti. Pysyvän elämäntapamuutoksen kannalta on ollut hienoa huomata, että muutokset tosiaan kannattaa tehdä pikkuhiljaa ja pienikin muutos on pitkässä juoksussa merkittävä. Olen hyvin malttamaton luonne, mutta Heidi on ollut erittäin kannustava ja luonut uskoa siihen, että kyllä sitä kehitystä sieltä tulee. Ja on tullutkin ihan todistetusti mittanauhalla mitattuna. :) Arvostan suuresti myös sitä, että Heidille on helppo puhua ja tapaamisissa oikeasti keskitytään asiakkaaseen eikä ole kiirettä.

Heidi on valmentajana itselleni juuri oikeanlainen, lempeä ja ymmärtäväinen, mutta haastaa minut joka kerta treeneissä. Tarvitsenkin valmentajan, joka saa minut ylittämään itseni. On ollut hienoa nähdä itsekin, että pystyn ja jaksan kyllä jos vain viitsin. Myös aiemmin unholassa olleet venyttelyt ovat tulleet osaksi arkeani... Enää en myöskään aliarvioi itseäni ja voimiani kuten aiemmin vaan olen saanut paljon uutta itseluottamusta liikuntaan.

Upeaa on huomata, että myös ajatusmaailmani on muuttunut positiivisempaan suuntaan valmennuksen ansiosta. Olen lopettanut miettimästä laihduttamista oikeastaan kokonaan ja oikeasti löytänyt liikunnan ilon. Treenit jatkuvat nyt entistä kovempina kenenkäs muunkaan kuin Heidin piiskaamina. Kiitos ihan mielettömästi tsempistä, Heidi on kyllä ihan oikealla alalla.

- Jenni

Onneksi mä lähdin tähän mukaan!

Onneksi mä lähdin tähän mukaan! Tuli paljon parempi olo jalkoihin ja mielikin virkeni.

- Seija

Olen tyytyväinen

Minulle tehtiin kuntosaliohjelma. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja olen tuntenut jo hyvän vaikutuksen kehossani.Etenkin hartiaseudun lihaksissa. Tehokas ohjelma.

- Kaarina

 

Valmennuksesta jäi innostus liikkua

Parasta pienryhmävalmennuksessa oli se, ettei ollut mitään tarkasti noudatettavaa ruokaohjelmaa ja saliohjelmaa, vaan pikku hiljaa sai lisäillä parempia valintoja elämäntapoihin. Valmennuksesta jäi innostus liikkua mikä oli ennen tätä kadoksissa.

-Marianne

Lankku meni jo paremmin

Harjoitteet pienryhmävalmennuksessa oli pääsääntöisesti helppoja tehdä, eikä niitä tarvinnut tehdä verenmaku suussa. Tuloksia varmasti tuli, sen huomasi itsekin. Esim. Lankku meni jo paremmin. Heidi ihana ohjaaja , kannustava ja mukava.

-Jaana

Treenien monipuolisuus

Treenien monipuolisuus ja samalla se, että tehdyt treeniharjoitteet ovat helppoja toteuttaa myös itsenäisesti kotona oli ehdottomasti hienoa. Tälläistä olen itse aina kaivannut, sillä laitteilla tehty harjoittelu ei tunnu kovinkaan mielekkäältä.

-Tarja

Tavoitteiden asettelu

Uudenvuodenlupaukseni itselleni oli, että tekisin elämäntaparemontin. Vuoden päässä häämöttävä merkkipäiväni oli sopiva kannustin. Päätin pudottaa painoa vuoden loppuun mennessä ainakin 20 kg. Mutta miten sen tekisin? Sain muutaman kilon pudotettua omin avuin, mutta tuntui, että tarvitsisin jonkun tsempparin avukseni. Niinpä otin yhteyttä Heidiin. Heidiltä sain asiantuntevaa ohjausta ruokavalioon ja liikkumiseen. Henkilökohtainen ohjaus ja tavoitteiden asettaminen oli hyvä ratkaisu - paino putosi pikku hiljaa. Syksyllä aloitin myös liikunnan pienryhmässä. Olen ollut aina laiska lähtemään kotisohvalta mihinkään, mutta nyt olen huomannut, kuinka hyvä olo liikkumisesta tulee. Nyt, kun vuosi on melkein lopussa, painoa on karissut pois 20 kg. Olen tosi onnellinen päästyäni tavoitteeseeni ja kiitollinen saamastani tuesta ja kannustuksesta. Nyt aion asettaa uudet tavoitteet ensi vuodelle!  

-Elise 

 

Hyvinvoinnin Portaat

Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja ymmärtäväinen. Tavoitteenani on auttaa asiakasta löytämään hyvä olo, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Haluan tukea asiakkaitani pysyvään elämäntapamuutokseen monipuolisen liikunnan ja terveellisempien ruokavalintojen kautta.

Ota yhteyttä

Heidi Poti
heidi.poti@hyvinvoinninportaat.fi
044 738 4100

© Hyvinvoinnin Portaat

© Niku Creative